Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
Kogoś mi tu dzisiaj brakuje
Collapse
X
-
Spotkałem dzisiaj And-a69 , od dłuższego czasu nie udziela się na forum z powodu braku dostępu do sieci , ale obiecał że na forum wróci , prosił pozdrowić wszystkich forumowiczów którzy go jeszcze pamiętają.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPrzelotne pozdrowienia w trzezwy samotny piatkowy wieczor dla tych, ktorzy wiedza, ze to do nich adresowany post.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99Spotkałem dzisiaj And-a69 , od dłuższego czasu nie udziela się na forum z powodu braku dostępu do sieci , ale obiecał że na forum wróci , prosił pozdrowić wszystkich forumowiczów którzy go jeszcze pamiętają.
Comment
-
-
AND69 trzymaj się i wracaj jak najszybciej A co się dzieje z Miśkiemkk?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Dzień własnych urodzin to dobry termin na pojawienie się, przynajmniej chwilowe, na forum. Niestety koniec promocji na Neostradę i urodziny córy (3 tygodniowy urlop) odcieły mnie skutecznie od sieci ale już w przyszłym tygodniu wrócę, obiecuję .
A przy okazji, dziekuję wszytskim za urodzinowe życzenia, Wasza zdrowiePiwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiJakoś mi braknie koleżanki maleństwo wiem że miała jechać do rodziny na wakacje , ale wakacje się już skończyły ostatni post napisala 3 miesiące temu 20-06-2005
Małgosia odezwij się.
Comment
-
-
Ot, wczoraj sobie pomyślałem, że brakuje mi tu Pjenknika i chyba go myślami przyciągnąłem Telepatia cy cuś?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A czy to nie tak, że w Wodzisławiu Śląskim ciągle nie ma prądu - przynajmniej tak mówili wczoraj w wiadomościach?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment