Szostaku, przekaż pozdrowienia misterowi G.
Kogoś mi tu dzisiaj brakuje
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
szostak napisał(a)
3. Moja absencja ma dużo plusów odżyła Marusia i zmartwychwstał Krzysiu, i to ze znacznie większym potencjałem jadu niż dotąd. I z tego powodu korci mnie nieraz, by odpowqiedzieć. Ale się powstrzymuję; a nuż znów zniknie
Zarozumiałość Twoja nie ma granic, jak i głupota, , że sądzisz, że Twoja bytność-czy-nie tutaj ma wpływ na cokolwiek A z tym jadem, to słucham - tak się sklada, ze ostatnio na forum prawie w ogóle się nie udzielam, może w jednym poście skondensujesz moje poczynania jadowe.
Comment
-
-
chyba tylko Krzysia miał na myśli, choć Krzysiu jak zwykle jest humorystycznie-krytyczny także wobec siebie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Tym niemniej wiekszego mitomana na forum nie ma
Nie mam na mysli Krzysia oczywiście
Comment
-
-
Marusia, przepraszam. Nieprecyzyjnie się wyraziłem. Nie chodziło mi o Ciebie, bo wyraźnie tryskasz radością, lecz o Krzysia, i to wyłącznie w dyskusjach politycznych.
A teraz znikam (nie na zawsze, nie na zawsze ), bo mam trochę do poszperania w internecie na parę tematów.
Comment
-
-
coś się koledze pomerdało......
jestem cały czas tylko trochę praca nie pozwala mi dyskutowć
Comment
-
-
ppns napisał(a)
A gdzie pama !
Od dłuższego czasu ani widu , ani słychu o nim.
Comment
-
-
pama napisał(a)
Czeesc. Nie było mnie, bo warzyłem i piłem piwo . Ale jestem. Aha, jeszcze w nielicznych wolnych chwilach robiłem młynek do mielenia słodu. Bardzo jestem z niego zadowolony - w najbliższym czasie spróbuję go opisać w "Browarnictwie amatorskim".
jak czytałem o Twoim pszeniczniaku to aż ślinka mi pociekła- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
a ja chciałbym zapytać gdzie podziewa się And69, jakoś me oczęta go ostatnio nie wychwyciły... nie mówiąc o kilku innych bumelantach- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Nie za często tu bywam, ale z braku JAKICHKOLWIEK oznak życia chciałabym przywołac do porządku koleżankę Cyrkonię!!!
Jeśli do jutra do godziny 16:00 nie otrzymam chociaż skromnej wiadomości od wyżej wspomnianej to... będzie katastrofa!!!
W razie przypadkowego pozbycia się przez koleżankę Cyrkonię mojego prywatnego nr telefonu zaznaczam,że na Forum jest paru takich, którzy nr ten posiadają...
Czekam z niecierpliwością.Przyciągam piwne magnesy... :-)
Comment
-
-
no to musicie się mijać- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment