Pewnie zbiera siły do kolejnej fali tematów egzystencjalnych
Kogoś mi tu dzisiaj brakuje
Collapse
X
-
ano właśnie, Kolega Tomek miał podać datę giełdy w Poznaniu a tu ni widu ni słychu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Tomek na grodziskiej giełdzie mówił o 5 grudnia i nowym miejscu. data więc by już była, gorzej z adresem giełdy."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziTomek na grodziskiej giełdzie mówił o 5 grudnia i nowym miejscu. data więc by już była, gorzej z adresem giełdy.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
zythum dostal bananem czy spala sie ze wstydu?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik Wyświetlenie odpowiedzizythum dostal bananem czy spala sie ze wstydu?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Zythuma ściga Interpol za "tyci vlepeczkę" z siewierskiego autobusu.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Słuchajcie, właśnie zauważyłem, że bardzo brakuje mi Dreamera. Zrobiłem mały reaserch i okazuje się, że ostatni post w sierpniu, a ostatnie opisy piw w marcu. Dreamer wracaj!!! Nikt tak jak Ty nie opisuje piw. Zdjęcia też zacne. Bardzo mi brakuje Twoich opisów. Czyżby syndrom wypalenia?
Pogadalibyśmy o wrażeniach z Bambergu...
Comment
-
-
Brakuje mi (i chyba nie tylko mi) osób odpowiedzialnych za zakończenie ostatniej rundy w temacie "Odpiwki"- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziBrakuje mi (i chyba nie tylko mi) osób odpowiedzialnych za zakończenie ostatniej rundy w temacie "Odpiwki"
Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sergioP Wyświetlenie odpowiedziBrakuje mi (i chyba nie tylko mi) osób odpowiedzialnych za zakończenie ostatniej rundy w temacie "Odpiwki"
Gdzie się podziała Wasza wena twórcza?Last edited by Maggyk; 2008-12-08, 06:50.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment