Seta dawno nic nie pisał
Kogoś mi tu dzisiaj brakuje
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziKryzys... Trzeba popracować...
...a prywatnie mam córkę!!
Niedługo wrócę, przygotowujcie się...
Comment
-
-
Ostatni post w sierpniu 2013... czy ktoś wie gdzie się podziewa Twilight_Alehouse?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziA propos czy tylko u mnie chmielowisko.pl nie działa?Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Brakuje mi na Pogoniarza. Ile to już lat jak nie udziela się aktywnie na forum?
Marek, odezwij się czasem.
Comment
-
-
Paru już tu całkiem nie ma, za pamięć"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
-
A co z YouPeterem? w 2017 nie udzielał się tutaj....Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Comment
-
Comment