Pewnie szykuje się do MARCOWANIA
Kogoś mi tu dzisiaj brakuje
Collapse
X
-
-
Grzecha żem wypatrzył dziś, ale też pary z gęby nie puścił. twardziele.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
zauważcie, że jednego z kolegów (starego kocura) nam zamurowało
bywać na browarze bywa, ale piany z gęby nie puszcza
Co do słów koleżanki C ( która jak zwykle ma rację ) - no cóż,
marzec to piękny miesiąc. Może się kojarzyć nie tylko z piwem marcowym, czego i Wam życzę.
SKPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
-
ART napisał(a)
Grzecha żem wypatrzył dziś, ale też pary z gęby nie puścił. twardziele.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
StaryKocur napisał(a)
Bo z zapartym tchem śledzi wyczyny słowne nowych kolegów i nadziwić się im nie może.
SK
Coś w tym jest
Moje drugi ja się bacznie przyglądało temu co się dzieje natomiast świeża bródka która brutalnie została wczesniej przez upierdliwców potraktowana już niedługo wróci na forum. A niegrzeczni forumowicze poczują "marcowy" oddechbez brody...
Comment
-
-
Jestem jestem.
Teraz już będę regularnie, ale przez modem. Forum uzależnia.
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Coś się ostatnio qlega szostak nie odzywa, a tu od polityki aż huczy
1. Jestem, ale pod innym nickiem. To z powodów technicznych; po czyszczeniu dysku musiałem się na nowo zalogować. I zrobiłem to jako ktoś inny. Czyli - jestem, widzę, choć Wy o tym nie wiecie.
2. Do tysiąca dyskusje na forum autentycznie mnbie bawiły. Minął tysiąc postów i mi przeszło.
3. Moja absencja ma dużo plusów odżyła Marusia i zmartwychwstał Krzysiu, i to ze znacznie większym potencjałem jadu niż dotąd. I z tego powodu korci mnie nieraz, by odpowqiedzieć. Ale się powstrzymuję; a nuż znów zniknie
4. Aktywnie udzielam się na innym forum, na inne tematy.
Comment
-
-
szostak napisał(a)
... Jestem, ale pod innym nickiem. ...
I Ty tego nie wyłapałeś?
szostak napisał(a)
...
Czyli - jestem, widzę, choć Wy o tym nie wiecie.
...
ostatnio coś więcej jest zalogowanych niż widocznych zalogowanych ....
i już wszystko jasne....
tajniak-podglądywacz
Comment
-
Comment