Crizzie - miło Cię znów widzieć na Forum!!
Kogoś mi tu dzisiaj brakuje
Collapse
X
-
Czy ktoś wie, co się dzieje z Michalhem?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaCzy ktoś wie, co się dzieje z Michalhem?
Mam ostatnio mnóstwo pracy i zajęć - zmieniam miejsce zamieszkania (ciągle Poznań), w pracy też mnóstwo pracy ...
Czasem zaglądam do browaru.biz, od początku lata nie warzę i czekam do września, kiedy to będę miał zdecydowanie lepsze warunki na warzenie i przechowywanie piwa.
Na forum będę pewnie aktywniejszy od jesieni.
Pozdrawiam wszystkich, jestem dostepny na PW.
Michał H.
Comment
-
-
A Cyborga nima i nimaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A dziś urodziny ma And69. Jego nie ma coś ponad dwa lata, sądząc po postach.
No i Celt ciągle odcięty od sieci.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rusoliniopewnie mnie , ciebie brakuje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTen temat poświęcony jest "pamięci" forumowiczów, którzy przez dłuższy czas nie zaglądają na forum i których nam najzwyczajniej w świecie brakuje. Nie sądzę, aby to dotyczyło Ciebie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwoszCyborg chyba warzy domowe piwko, i brak mu czasu dla Forum.Last edited by adam16; 2005-08-29, 12:25.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment