W Krakowie od pewnego czasu szaro-buro...Czasami wyjdzie coś w rodzaju słońca, ale tylko na chwilkę. Temperatura +15 (nawet nieźle). Czekam kiedy wreszcie będzie można wyjść na pole w krótkim rękawku.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Częstochowa
W nocy padał deszcz. Treaz troszkę się uspokoiło, ale niebo cały czas zachmmurzone. Temperatura 13 stopnii."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
W Świdnicy słonecznie, ok. 20 C, lekki wiatr. Wczoraj lało całe przedpołudnie, po południu słonecznie i ciepło. trochę pogoda nie dopisuje, bo akurat Dni Świdnicy - dzisiaj głównie sportowe, po południu festyn na OSiRze. Wczoraj był Piasek, a w piątek Piersi.
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
W Świdnicy słonecznie, ok. 20 C, lekki wiatr. Wczoraj lało całe przedpołudnie, po południu słonecznie i ciepło. trochę pogoda nie dopisuje, bo akurat Dni Świdnicy - dzisiaj głównie sportowe, po południu festyn na OSiRze. Wczoraj był Piasek, a w piątek Piersi.Last edited by arzy; 2004-06-06, 09:42."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
W Żywcu jak narazie prawie zagrożenie powodziowe
mam nadzieję że się wypada do czwartku
Od piątku na pewno będzie, bo właśnie zamawiam. A czwartku chyba nie uda się załatwić. Chyba, że miałoby się coś zmienićPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pogoda w Warszawie beznadziejna do kwadratu, a jeszcze o 5 rano jakiś (...) ochlapał mnie jak sobie podsypiałem na przystanku autobusowym...
W całej tej chlapiąco- szarej scenerii widzę tylko dwa pozytywy:
-siedząc w pracy nie jest mi żal, że nie jestem na plaży
-może nie będzie trzeba robić "przerwy letniej"
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
Comment