Dziś Kraków pod znakiem "złotej Polskiej jesieni". Cały dzień 20C i słońce.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Mgła
W Poznaniu jest taka mgła że nic nie widać , ledwo komputer zobaczyłem
Comment
-
-
Najwyraźniej cała północna polska jest spowita gęstą mgłą. Naszczęście u nas na razie nie pada a temperatura na zewnątrz przekroczyła 11 kresek. Pogoda w sam raz, aby udać sie do miłej knajpki na lane Gościszewo.
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
A u nas wczoraj było podobno 25 st. Pogoda rewelacyjna. Tak trzymać do poniedziałkuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Mgła jak 150 Dzwonił kolega z portu ,tam widoczność O.Przerwali przeładunki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Piękna słoneczna pogoda.Chyba pójdę z małym na spacer.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Ja się z moim małym nie rozstaję Ale żeby sobie z nim na spacer chodzić? W Gdyni jeden radny chciał swojemu małemu pokazać jak wygląda pociąg i pani z naprzeciwka. Gazety o tym napisały i zrezygnował z mandatu radnego.
Wszystkich urażonych przepraszam, ale mam tak dobry humor, że nic mnie nie mogło powstrzymać
Comment
-
Comment