W Puszczykowie dość ciepły i całkowicie suchy wieczór.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseJa wiem że jestem specyficzny, ale lubię jesień i zimę, a nie ciągnie mnie szczególnie do lata Może dlatego, że trzeba naprawdę niskiej temperatury żebym zaczął marznąć."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
w Opolu na ZetWueMie jest biało...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Na Śląsku Górnym co prawda białego niet ale za to są już oznaki zimy.Zamarzły mi szyby w kiszot mobilu.No a ja se radośnie podszedłem to sytuacji pogodowej i nie zabrałem do auta skrobaczki do szyb Ale było wesoło jak chciałem jechać po szychcie do domu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Nastraszyli mnie teleprognozoprzekazywacze, że śniegi i gołoledzie się szykują więc czym prędzej kółka na zimowe przekłądałem ale na razie nie jest źle. Tylko wczoraj mnie trochę wywiało rankiem na budowie. Koźlaczki i portery wchodzą już bardzo fajnie, pszeniczniaki czekają na cieplejsze dni.MM961
4:-)
Comment
-
-
W Opolu pogoda senna, troszkę śniegu, ale dużo za mało do ulepienia bałwanaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
We Wrocu nic nie pada w dalszym ciągu, trochę chmurek, trochę słońca, ziiiimnnnnno....
Comment
-
Comment