U mnie zię zaciągnęło, ale pada coś, co można nazwać marznącym deszczem za śniegiem.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Warszawa zasypana i ciągle sypie . Kurcze, nie mogło tak być na święta?
Dziś mam w planie ogladanie samochodów, bo mam zamiar coś kupić. Już wiem, że będzie fajnie i z dojazdem i z oglądanniem
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkWarszawa zasypana i ciągle sypie . Kurcze, nie mogło tak być na święta?
Dziś mam w planie ogladanie samochodów, bo mam zamiar coś kupić. Już wiem, że będzie fajnie i z dojazdem i z oglądanniem
Ale faktycznie, pogoda się ustaliła w pozycji "opad ciągły śniegu" i ma tak ponoć zostać do wieczora...bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkDziś mam w planie ogladanie samochodów, bo mam zamiar coś kupić. Już wiem, że będzie fajnie i z dojazdem i z oglądanniem
Jak tak dalej będzie sypać, to ślizgawka pod "patykiem" będzie nieczynna i z jutrzejszych moich piruetów na niej będą niciWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
W Katowicach trwa komunikacyjny horror. Pociągi o ile dojeżdżają to z potężnymi opóźnieniami, autobusy też w kratkę, samochody na parkingach wyglądają jak zaspy i trzeba do nich podchodzić z łopatąBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16W Katowicach trwa komunikacyjny horror. Pociągi o ile dojeżdżają to z potężnymi opóźnieniami, autobusy też w kratkę, samochody na parkingach wyglądają jak zaspy i trzeba do nich podchodzić z łopatąŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
W Opolu właśnie przestało sypać. Teraz akcja wielkie odśnieżanie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Jeszcze tak wysoko zasypanych śniegiem parapetów nie miałem. Ale ta pogoda ma jeden plus - piękne widoki. Pod śniegiem schowany jest cały ten syf.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A w nocy ma jeszcze ponoć nieźle sypnąć...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Warszawa, przynajmniej Bemowo zasypana i sypie dalejWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Do pracy na nocke dojechałem ale jak wjechałem na parking to przez 20 minut nie mogłem ruszyć auta ani do tyłu ani do przodu.Byłem pewny,że spóźnie się na szychte bo nie mogłem zostawić auta na środku parkingu.Na szczęście udało się ruszyc i zaparkowałem na przystanku Na całe szczęście rano udało mi sie ruszyc i dojechałem do domu a tu godzina odśnieżania żeby zaparkować.
Dzisiaj zaspy na mieście wielkości osobowego auta.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment