Na Popowicach już przeszła jedna chmurka burzowa, pogrzmiało, popadało i się rozjaśniło
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaW Poraju deszcz monsunowy, mam nadzieję, że bez burzy. A ja oczywiście bez parasola..fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneNa Popowicach już przeszła jedna chmurka burzowa, pogrzmiało, popadało i się rozjaśniłoMM961
4:-)
Comment
-
-
Deszcz jest bardzo miejscowy - na Kozanowie ponoć była "ściana wody", tak że aż przelało się bokiem ze skrzynek z kwiatami (na balkonie).
A na Szczepinie dosłownie kilka kropel wody...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
W Holandii do soboty lampa a od wczoraj pi... jak w kieleckiem i pada. Wczoraj wracałem rowerem z knajpy z meczu Anglia-Ekwador i w 10 min. mnie tak zlało że wszystkie ciuchy do wyżymania. Żeby chociaż było ciepło Dajcie trochę tego waszego upałuLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pobłyskało,polało i od razu lepiej.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamilW Holandii do soboty lampa a od wczoraj pi... jak w kieleckiem i pada. Wczoraj wracałem rowerem z knajpy z meczu Anglia-Ekwador i w 10 min. mnie tak zlało że wszystkie ciuchy do wyżymania. Żeby chociaż było ciepło Dajcie trochę tego waszego upału
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Spoko ja dorzucam 10 stopni C. No i masz juz upał. Tak jak i myŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTo ja od siebie daję 5 stopni ,zostaną mi jeszcze na obecną chwilę 23 stopnie według niejakiego Celsjusza,albo nie,dam 8 i będę miał 20- mi styknieLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment