Padało jak się kładam spać. Padało kiedy wstawałam. Ot, taka mała stabilizacja....
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Last edited by kot_z_cheshire; 2006-08-08, 07:52.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaW nocy znowu zaczęło lać i tak sobie ciągle leje....MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechA na Podlasiu słoneczko.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshirePo proistu muszę to napisać: kładę się spać i....nie pada!!!!!!!!!!!!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dobra na razie nie pada. Mam stracha, ze znowu zacznie, jak tylko wyjdę z domu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
We Wrocku też na razie spokój. Widać nawet kawałek błękitnego nieba i słońce próbuje z lekka przedzierać sie przez chmury.
Comment
-
-
Coś cicho w tym najbardziej rowijającym temacie A tu zimno, zimno, bleeeeeLast edited by Maggyk; 2006-10-19, 07:17.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment