Ja w nocy ratowałem kuchnię. Okazało się ze moje stare okna zdecydowanie wymagają wymiany w tym roku. Byle do wiosny.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
A ja właśnie przeżyłam BURZE!!!!!!!!! a potem spadł śnieg.
I Olsztyn jest biały.............
Comment
-
-
A, a odnośnie tych szalejących kataklizmów....... rano byłam pozbawiona wody w kranie, bo przed blokiem, dookoła studzienki zarwała się ziemia....... dobrze że od razu kopali i naprawili wszystko - teraz by ich zasypało na biało.......
Comment
-
-
Jejku w Opolu pada śnieg, nie wiem czy się cieszyć czy płakać. Na razie się cieszęŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykJejku w Opolu pada śnieg, nie wiem czy się cieszyć czy płakać. Na razie się cieszę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPłakać. Ma padać i padać - jakmy do Kalisza w piątek dojedziemyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Biało...bielusieńko...i wciąż pada. Podobnie jak peter007 czuję się zawiedziona. Dopiero teraz? Jak się oswoiłam z myślą, że zimy w tym roku nie ma i za chwilkę wiosna???Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
A ja jestem zadowolony. Poprzednie, mokre i wilgotne dni dosłownie mnie rozkładały. Teraz czuję coraz większy przypływ sił! Co ciekawe, przez tą ciepłą aurę nabawiłem się przeziębienia, a teraz w miarę spadania temperatury katar i przeziębienie mijają. Oby tak dalej - do -30 stopni!Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShermanWe Wrocławiu sypało całą noc, cały dzień i dalej ma sypać aż zasypie wszystko i nie będzie niczego
Comment
-
-
Przestało sypać i sobie leży i wygląda... Nic nie widać pod spodem, za to w końcu jasno jest na mojej ulicy i wokół - nie żeby mi to do czegoś było w środku nocy potrzebne, ale zawszeć to zima w końcu i przyjemnie popatrzeć...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
A u mnie nic. ZERO. Snieg widzialem w komputerzePopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment