Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelByło we Wratislavii zamieszkaćPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Mnie niepokoją ciągłe nowe doniesienia o wypadkach tirów na drogach w moim regionie spowodowane opadami śniegu. A4 znowu zablokowana. Wczoraj to samo plus blokowanie dróg wylotowych na Poznań i Kudowę
Czy kierowcom tych pojazdów brakuje umiejętności, odpowiedniego wyposażenia, czy wyobraźni?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMnie niepokoją ciągłe nowe doniesienia o wypadkach tirów na drogach w moim regionie spowodowane opadami śniegu. A4 znowu zablokowana. Wczoraj to samo plus blokowanie dróg wylotowych na Poznań i Kudowę
Czy kierowcom tych pojazdów brakuje umiejętności, odpowiedniego wyposażenia, czy wyobraźni?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Piękna by wczoraj była wigilia z tym śniegiem. Zima o miesiąc spóźnionaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikA u mnie nic. ZERO. Snieg widzialem w komputerze
Tyle co kot naplakal, ale jestPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
A teraz troszke zawieje i zamiecie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzW Szczecinie odwilż,niedługo nie będzie niczego tzn. śnieguLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
w Tychach
jeszcze tydzień temu wiosennie a teraz kupa śniegu, aczkolwiek jak to piszę - wszystko spływa do morza - odwilż !
Wcześniej grzmiało też okropnie na koronę z wszystkich stron i wiało strasznie do tego stopnia, że musiałem kryć się w piwnicy !
Comment
-
Comment