Poza tym, że znowu wieje, śnieg stacza się z dachu co chwila i robi rumor pośród niemych otchłani nocy, to jeszcze niektórzy idąc o 8 rano przez park lodem z drzew w głową obrywają
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Ano właśnie. Wczoraj na skutek odwilży poprzedzonej sporymi opadami śniegu miał "na mieście" miejsce ciekawy incydent. Na faceta jedącego rowerem zsunęłą się całą "zawartość dachu". Gość wylądował na glebie i trzeba było go wygrzebywać spod śniegu.
Comment
-
-
Last edited by ZIOMEK2; 2007-02-16, 20:03.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KlosterkellerZ każdej pogody trza się umieć cieszyć.
Cóż , jak tak wieje, tam gdzie jest Cyborg, to może wystawię jakąś pajęczą sieć - może będzie przemieszczała się z wiatrem, jak babie lato, to ją złowię ?
Zaskoczeniem większym od ujrzenia babiego lata w marcu, jest ujrzenie Ciebie z powrotem na tym Forum.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Codziennie jeden schemat - rano słońce, koło południa chmury i deszcz. A potem jeszcze w nocy, drugi deszcz. Regularnośc jak w tropikachBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
U mnie dzis prawie upal.
Slonce grzeje mocno w okno od samego rana, oj bede sie dzis meczyl jeszczce kilka godzin...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment