LEJE!!!!!
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Comment
-
-
u nas w domu jest jeszcze zimniej niż w Siewierzu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel Wyświetlenie odpowiedziCzy w tych innych miejscach też jest tak zimnooo?5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel Wyświetlenie odpowiedziCzy w tych innych miejscach też jest tak zimnooo?
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Słuchejta ludzie! Nic, ino cud, ale nie ma sie co dziwować, wiadomo skąd piszę. Zaczyni u nos grzoć. I grzejom, kurna, grzejom, aż mi się lepiej zarozki porobiło.
No bo, na Boga, popadłabym przecież powolnie w jakiś alkoholizm! Ratowałam się bowiem tym, co znalazłam w barku, począwszy od półtoraka i adwokata, a skończywszy na czerwonym winie, i jeszcze czymś takim, nie wiadomo z czego. I, wstyd się przyznać, od razu przed śniadaniem, na śniadanie znaczy piłam on alkohol. Teraz za to mi dobrze, i korzystając z wolnego dnia, tańczę ja sobie z radości w rytm starego dobrego rock'n'rolla, lekko komercyjnego, w wykonaniu Drążcego Stefka.
ps: dzieci się trochę dziwiły, ale w końcu dołączyły, hej!
Comment
-
-
Ech...zauważyłam to dopiero dziś. Przecież to jawna niesprawiedliwość społeczna, z którą należy walczyć. Oświadczam zatem, że mam Zythuma i nie zawaham się Go użyć.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziU mnie w południe było 29,5°C w cieniu, ale jutro ma być dużo chłodniej, bo tylko 24°C
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech Wyświetlenie odpowiedziSiedzę sobie w pracy, a za oknem nap... śnieg. W zasadzie powinienem się cieszyć (Żoncia w domu czeka na łajt christmas), ale mnie czeka jeszcze jazda do wsi i zakupy (może ostatnie - przedświąteczne) po drodze.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Chcieliśmy zimę - mamy zimę! Slavoy zameldował z autostrady, że tamtejszy termometr wskazuje -22 stopnie. Autostrada z Kątów do Wrocławia of course
Z ciekawostek: PKP właśnie wczoraj wybrało sobie porę na remont torów na głównym przejeździe w Kątach Wrocławskich
Oznacza to nadkładanie drogi do Wrocka o jakieś 15 km, bo lokalnymi drogami o stopniu odśnieżania niewiadomojakiego lepiej nie jechać, bo można nie wrócić
Za to pociąg, o dziwo, przyjechał dziś niemal punktualnie. Powrotny też
Comment
-
-
Straszny mróz zapanował - w Warszawie ponoć pękają szyny tramwajowe...
Na taką aurę polecam do czytania "Lód" J. Dukaja...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment