Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Z tym nadmiarem deszczu to bym tak się nie cieszył - są informacje, że truskawki gniją, a zbiory miodu bedą mniejsze (patrz piwa miodowe!) - czyli cena miodu wyższa. NIe wiem jak ze zbożem. A w ogóle mam dośc tej pogody - schizofrenicznej, depresyjnej, itp. Z dzieckiem nie można na dłużej wyjśc na spacer, a człowiek jakoś więcej mocnych piw spożywa ( a to przecież czerwiec!). Zamiast pszenic i lekkich czeskich, to lecą portery i belgijskieTak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
A w Piotrowicach od 5.30 tak naparzają pioruny, że spać nie dają
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika granat862 Wyświetlenie odpowiedziTeraz przeszły do Bełchatowa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziA ja dodam tylko, że dzięki opadom nie będzie suszy i przez co będzie urodzaj na polu a tym samym ceny zboża spadną.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziJak tylko przyjechałem do Żywca, to dostałem opier... od Gwizdka, że przywiozłem deszcz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziA ja dodam tylko, że dzięki opadom nie będzie suszy i przez co będzie urodzaj na polu a tym samym ceny zboża spadną.Szklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
-
Pogoda jaka jest, każdy widzi, ale co mła najbardziej wkurza, to to, że dzięki niej w mojej wsi, w której ponad 3 lata mieszkam i nie było tu ani jednego komara przez te 3 lata, to teraz jest inwazja We Wrocku zresztą też, no i efekt taki, że się w sklepach antykomarowe wtyczki do kontaktu pokończyły
Właśnie truję chatę Raidem, bo te bezczelne dziady cały dzień już gryzą, nie tylko w nocy
W dodatku gdzie nieopodal piorun strzelił, huk był taki, że myślałam, że się chata wali. Potem jakieś syreny słyszałam, zatem pewnie jakaś stodoła gdzieś się zapaliła.Last edited by Marusia; 2009-07-15, 17:40.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzite bezczelne dziady cały dzień już gryzą
Comment
-
-
Mi wszystko jedno, gryzą i już, w majtki im nie zaglądam
Comment
-
-
Rolnicy na Dolnym Śląsku zaczeli kosić jeczmień browarniany. Jak narazie nie nadaje się nawet na paszeMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment