Pogoda idealna do niespodziewanego pojawienia się w pracy. I pewnie dlatego znowu tu jestem.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
-
Nad południowym Wrocławiem przeszła burza z gradobiciem, ale trwała tylko 15 min. Już ładnie świeci słoneczko, zaraz wsiadam na rowerek i jade do parku wypić dostarczone mi z Chorwacji przez kumpla Ożujskowww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Nooo...., nareszcie trochę deszczu, ..... aż lżej oddychać.
Deszczu !!!!!!! PADAJ!!!!! PADAJ!!!!!!
To może niedługo będzie można wejść do lasu.
Comment
-
-
Piecia napisał(a)
a u nas lało cały dzień i leje ciągle więc nici z oglądania spadających gwiazd.... (dziś na niebie ok 0.30 do 2.00 deszcz meteorów)
Co do pogody, to u mnie nic nie widać - mgła.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
w Opolu, z mojego balkonu (patrząc na wschód) było widać ok. 1.00 kilka spalających się w atmosferze wspomnianych metorów. akurat niebo było w tym miejscu bezchmurne.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja miałem zamiar być w nocy w Planetarium Śląskim, ale przez chmury zrezygnowałem. Przynajmniej się wyspałem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
również ja zrezygnowałem ale czekałem na to zjawisko do 1 w nocy. A swoją drogą przez 3 tygodnie na niebie nie było prawie chmur a jak już coś się na niebie działo to niedo zasnute doszczętnie.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
po dwóch dniach (niecałych) chłodu i deszczu znów w Białymstoku wyszło słońce i temperatura podskoczyła z 17 st o godzinie 10 do 26 w chwili obecnej (w cieniu - na słońcu jest 33)Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment