W sobotę i niedzielę pogoda była, że mucha nie siada. A dzisiaj - wicher szaleje i czarne chmury się przewalają po nieboskłonie!!
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
-
Marusia napisał(a)
W sobotę i niedzielę pogoda była, że mucha nie siada. A dzisiaj - wicher szaleje i czarne chmury się przewalają po nieboskłonie!!
Może tylko te chmury nie są takie strasznie czarne.Comment
-
No proszę, minęło pół godzinki i co mamy? Słoneczko i delikatne białe chmurki gdzieniegdzie. Kwiecień plecień...Comment
-
Marusia napisał(a)
No proszę, minęło pół godzinki i co mamy? Słoneczko i delikatne białe chmurki gdzieniegdzie. Kwiecień plecień...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ahumba napisał(a)
widzę, że koleżanka Marusia nie tylko o godzinkę przesunęła czas , ale również co najmniej o dzień ruszyła kalendażWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Publicznie oświadczam, że kolega OldCat dostanie w ŁEB!!!! Po raz drugi !!!!!
Wylinieje do końca!!!!!!
Pierwszy raz był za to, że nie ma go na liście chętnych na Zlot.
A teraz dostanie za to że wykrakał mi ŚNIEG!!!!!Comment
-
Na północno-wschodnich rubierzach Rzeczpospolitej to dość typowe zjawisko atmosferyczne. U nas w górach za to świeci słonkoNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
a u nas nieprzyjemny wiatr, troszki popaduje, troszki "słoneczka".
takie ch...-muju, dzikie wężeWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Ahumba napisał(a)
a u nas nieprzyjemny wiatr, troszki popaduje, troszki "słoneczka".
takie ch...-muju, dzikie wężeNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
siem pogoda troszki we Warszawie poprawiła.
+5 i słoneczko świeciWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Jeśli w Białej tak sypie śnieg jak u mnie, to rzeczywiście ten kulig im wyjdzieComment
-