W Katowicach zapowiada się piękny dzień. Słonecznie od samego rana.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
-
Także w Opolu jest nadzieja na piękny słoneczny dzień. A ja cały dzień w pracy
Comment
-
-
W Bytomiu grzeje już od ósmejLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Także w Opolu jest nadzieja na piękny słoneczny dzień. A ja cały dzień w pracyBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
We Wrocu wczoraj całkiem przyjemnie grzało, dziś z rana również zapowiadało się wyśmieniecie, lecz koło 11 zaczęło sie paprać i już jest totalna padaka - chmury jak okiem siegnąc, tylko deszczu jeszcze brakuje
eeh Idę do lodówki....Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Bo ja, K...., chcę żeby wtreszcie było słonecznie i ciepłoooooo!!!!!
Mam już dość chmur
Lodówkę odwiedziłem tylko raz, muszę trzymać fason, bo wiczorkiem trza by wpaść do **** na małe pożegnalne co-niecoDick Laurent is dead.
Comment
-
-
-
Wrocław; znowu podpuchy. O 7 rano słoneczko i zero chmurki, za to ziiiimno. Potem prawie pełne zachmurzenie - jeszcze ziiiiimnie
teraz pół na pół.
Dalej wieje chłodem.
Comment
-
-
Wroc, rano: Ani jednej chmurki, chłodnawo, słoneczko świeci, Marusia się trzęsie, a kanary w tramwaju mają wyjątkowo podły humor jak na dzień dziecka.
Leszno i Poznań, 8-9: Niebezpieczne chmury. Coś się kroi.
Kutno, 10: Leje jak z cebra, cos tam się błyska, chmury jak smoła.
Okolice Sochaczewa aż do granic Wawy, 11-12: Siąpi, jakaś mgła na polach. Wywaliłem wszystko z plecaka żeby wyciągnąć polar, który był na samym dnie.
Warszawa, 12: Chowam polar z powrotem (na szczęście zmieścił się na górę), bo cieplutko i słonko świeci.
Bar Wędkarski, 13: Nie wiem jak, bo knajpa w piwnicy, ale piwo choć całkiem dobre, nie wchodzi mi za dobrze.
PGNiG Headquaters, 15: Chmury, siąpi, mam podły humor....
yyyyyyhhDick Laurent is dead.
Comment
-
Comment