W takim razie nadal utrzymuje się pogoda barowa.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Mgła okrutna. Na domiar złego, po przeczytaniu opowiadania Kinga pt: "Mgła", czuję się nieswojo...Brr....Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
We Wro tylko 3,5 godz. mgły nie było - dziwnie jest... Rano widoczność na 10 m, zarysy konturów budynków tak ok. 20 metrów... Teraz widzę, że za oknem nie lepiej, a do domu kawałek drogi Dobrze, że ostatnio tylko "Lśnienie" Kinga zaczęłam czytać - śniegu nie ma, więc i nieswojo się nie czujęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
No jeżeli nawet lotnisko Katowice - Pyrzowice (najwyżej położone w Polsce lotnisko komunikacyjne o ile się nie mylę) też już spowija mgła, to ... fajnie bo ja lubię mgłęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelśniegu nie ma, więc i nieswojo się nie czujęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Święta bezśnieżne i ciepło bo powyżej zera - przypominają raczej Wielkanoc !
Gdzieniegdzie widnieje jeszcze zielona trawa, szaruga i dżdżyście !
Po obiecanym śniegu od górali niskich raczej nici bo i w samych Beskidach śniegu jak na łopacie,
śnieżyć nie można bo temperatura powyżej zera !Last edited by ZIOMEK2; 2006-12-25, 09:54.
Comment
-
Comment