Ten wiatr rodzi zło, budzi mroczną stronę natury i popycha ludzi do zbrodni.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelTen wiatr rodzi zło, budzi mroczną stronę natury i popycha ludzi do zbrodni.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mgiełka26No pogoda dla piwosza to dziś nie bardzo..Najpierw byłby problem do baru dolecieć
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonU mnie zaczęło wiać. Od kilkunastu minut nie ma prądu.
U mnie też wczoraj nie było prądu, na domiar złego bateria w laptoku siadła
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaZnaczy się masz kompiter na baterie?
U mnie też wczoraj nie było prądu, na domiar złego bateria w laptoku siadła
Dziwniejsze jest to, ze przez prawie godzinę po wyłączeniu prądu miałem dostęp do neta (sieć blokowa). Widocznie serwer musiał także być na podtrzymaniu.
W tej chwili w domu dalej nie ma prądu (jak się właśnie dowiedziałem), a więc netu, ciepłej wody, ogrzewania rówież (dodatkowo kuchenka elektryczna). Z mediów mam tylko zimną wodęMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonW tej chwili w domu dalej nie ma prądu (jak się właśnie dowiedziałem), a więc netu, ciepłej wody, ogrzewania rówież (dodatkowo kuchenka elektryczna). Z mediów mam tylko zimną wodę
U mnie poszły jedne drzwi, kawałek dachu, część płotu, że o bałaganie wokół domu nie wspomnę... Dobrze, że wszystkie zwierzęta w domu były! Ilość godzin spędzonych na usiłowaniu dotarciu do domu pominę. Tramwaje nie jeździły wcale, autobusy średnio, za to straż pożarna jak najbardziej, ale nie w moją stronę, więc na stopa załapać się nie wyszło.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
U nas do tej pory nie ma internetu (na szczęście mam modem w kompie), sąsiadom złożył się płot i spadł talerz od satelity, a na sąsiedniej ulicy wyrwało drzewo z korzeniami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA było mieszkać w nowoczesnym domu?
Żonka stwierdziła, że talerz anteny satelitarnej zatrzymał się na doniczce miażdżąc ją przy okazji. Gdyby nie ta doniczka wstąpiłby do domu przez szybę. Dobrze, że ją zapobiegawczo zostawiliśmy na parapecie.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Podobno też pozrywało kilka drutów elektr.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson... błyskające gdzieś daleko pioruny ...
Comment
-
-
Dobrze że zdążyłem się wczoraj ewakuować z Wrocławia przed nadejściem kataklizmu
W Poznaniu też było nieciekawie ale chyba nie aż tak ostro. Moja antena nie odleciała nigdzie Ale jak jechałem rano do pracy to ślady po tym co się działo w nocy są widoczne.
Comment
-
Comment