Proponuje aby każdy wpisał tutaj jaka jest u niego pogoda Będziemy mieli aktualne wiadomości z całej Polski
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Radegast napisal/a
Wrocław-słonecznie, ciepło, troszkie duszno-aby nie padała wieczoremwww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
W Katowicach powoli zbiera się na deszcz. A ja minutę po północy będę oglądał nową część Gwiezdnych Wojen, bez względu na pogodę. Za to z piwkiem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Warszawa - jeszcze słonecznie, ale "ciężkie" chmury cały czas są w okolicy. Co jakis czas przelotny deszcz. Zimny (podobno polarny) wiatr. Temp. ok 18 st.C
p.s. Od Wschodu nadciąga wielka, czarna chmura! Pewnie znowu będzie burza...pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
Ruda Śląska - zachmurzenie 80% (widać księżyc), chmury warstwowe, opadu brak, wiatr ledwie wyczuwalny, północny, temperatury nie chce mi się sprawdzać, ale jest miły chłodek na dworze... W sam raz na jedno piwko na osiedlowej ławeczce.
Comment
-
-
???
A co to za miejsce? Temat zupełnie mnie zmylił... Spodziewałem się chłopaki innej dyskusji. Dla mnie zawsze świeci słońce gdy piję piwo! Nigdy pogoda nie zraziła mnie do zakupu i konsumpcji chociaż jednej butelczyny. W ostatniej klasie ogólniaka, piłem z kumplem (w ramach degustacji) w każdy poniedziałek w okienku przed fakultetem z angielskiego Nie było zmiłuj się, czy deszcz, czy śnieg, czy wiatr, czy upał- siedzieliśmy na dworze od września, poprzez listopad, grudzień, ... aż do matury A potem (i teraz) terminy trochę się zmieniły, ale pogoda nigdy nam nie przeszkadza, wręcz przeciwnie.
PS. Takie informacje można znaleźć w prasie, TV, za oknem i w innych miejscach w sieci...
PS2.:
Na najbliższe 6 godzin (z godz. 20:00)
Na przeważającym obszarze kraju będzie dość pogodnie, tylko jeszcze początkowo gdzieniegdzie będzie więcej chmur i lokalnie możliwe zanikające opady deszczu. Temperatura spada i w ciągu najbliższych godzin wyniesie przeważnie od 9 do 13 st, chłodniej będzie na Mazurach i we wschodniej Malopolsce 8, 9 st. Wiatr będzie słaby, tylko lokalnie umiarkowany, z kierunków zachodnich. Ciśnienie będzie rosło. Sytuacja biometeorologiczna będzie się poprawiać.Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
Qbric napisal/a
???
... Nigdy pogoda nie zraziła mnie do zakupu i konsumpcji chociaż jednej butelczyny. W ostatniej klasie ogólniaka, piłem z kumplem (w ramach degustacji) w każdy poniedziałek w okienku przed fakultetem z angielskiego Nie było zmiłuj się, czy deszcz, czy śnieg, czy wiatr, czy upał- siedzieliśmy na dworze od września, poprzez listopad, grudzień, ... aż do matury A potem (i teraz) terminy trochę się zmieniły, ale pogoda nigdy nam nie przeszkadza, wręcz przeciwnie.
Moim zdaniem temperatura ma duże znaczenie przy konsumpcji piwa, wpływa na jego wybór, ilość itp. itd.
I taka jeszcze dygresja - nie zawsze się chce, aby świeciło słońce - czasami wolę widzieć padający deszcz za oknem... Rozumiesz, kwestia nastroju...pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
-
Originally posted by pulas
nie zawsze się chce, aby świeciło słońce - czasami wolę widzieć padający deszcz za oknem... Rozumiesz, kwestia nastroju...
PS. No bez przesady, przy -15 też nie siedzieliśmy na dworze ale śnieg nam nie przeszkadzał
PS2. Skojarzył mi sie w tym momencie pewnien temat na Forum... coś w nim było o Żulach...Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
Comment