W Rudzie Śląskiej chmury, chmury, chmury...
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
W stolycy duszno, chmury spowiły cały nieboskłon, jakieś wyjątkowo wredne diabelstwo wisi w powietrzu. A wszystko to dziwnie wpływa na kierowców, bo tłuką się z podwójną siłą - od rana pod oknem było słychać ze trzy dzwony i pięć razy tyle morderczych pisków oponDick Laurent is dead.
Comment
-
-
może za dużo gazu pod Twoim oknem?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Olsztyn - całkiem przyjemnie. Chmurek mało, nie za zimno, nie za ciepło. Akurat na piwko nad jeziorkiem!
Comment
-
-
Wrocław
Poranny lekki deszczyk zniechęcił mnie do jazdy rowerkiem do pracy. A szkoda, bo się rozpogodziło - przyjemnie, nie za gorąco, nie za zimno
Comment
-
-
Katowice - Ruda Śląska: słonecznie, ciepło, po prostu żal siedzieć w pracy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No własnie, poproszę prognozę pogody dla Tychów na sobotę!!!
A we Wrocku niby chmury, niby słońce, niby wiatr...
Comment
-
Comment