lepiej niech teraz w Żywcu leje niż na koniec tygodnia. wtedy to my mamy lać
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
A ja nie wiem jaka u mnie pogoda. Mam okno zasłonięte jakimiś rurami (coś kopią i wymieniają). Poza tym tonę w papierach i nie mam czasu wyjść na podwórko sprawdzić co się dzieje.
Comment
-
-
Mam okno zasłonięte jakimiś rurami
z browaremWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
Cyrkonio przyznaj się, że załatwiłaś sobie bezpośrednie łącze
z browarem
Comment
-
-
grzech napisał(a)
A na Podlasiu słoneczko świeci, ciepełko przy tym umiarkowane, ptaszki śpiewają, kwiatki kwitną, tylko ja cholera jestem zaziębiony i nie mogę pić piwa.
Zeby tak u nas.Mnie żona razem z psem wyciągła do banku.Jak wróciliśmy to wyglądałem jak bym włazł w ubraniu pod prysznic.a psa to musiałem odwirować w automacie bo taki był mokry.I tak cały dzionek od godziny 15.Nic tylkoLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Poradźcie mi, co można robić w pracy w taką pogodę, przy założeniu, że spożywanie piwa na stanowisku pracy stanowi ciężkie naruszenie dyscypliny pracy?
i iść na piwoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
A w Twojej branży jakie są możliwości?
- iść do bufetu na Żywca z kija , lub co jeszcze gorsze
- iść do drugiego na EB z kijaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Comment
-
-
ściśle fajne łamane przez poufne, przed przeczytaniem spalić spuścić wodę...amen
Ahumba się nam pochwalił że jest szefem ale nie wspomniał w jakim stopniu
wezmę Cię w Żywcu na manewry, to się przekonasz, że w stopniu wskazującym na spożycieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
grzech napisał(a)
A na Podlasiu słoneczko świeci, ciepełko przy tym umiarkowane, ptaszki śpiewają, kwiatki kwitną, tylko ja cholera jestem zaziębiony i nie mogę pić piwa.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment