A w Opolu zachmurzyło się. I właśnie gdy pisze te słowa zaczęło padać.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
-
U mnie też siąpi deszczyk. Zresztą pogoda ostatnio spowodowała że zostałem odcięty od świata. Pewnie widzieliście w TV powódź w Rudzie Śląskiej. Przez nią właśnie nie działają telefony, a najbliższa kawiarenka internetowa działa dopiero od dzisiejszego ranka. Ech pogoda.
Całe szczęście są jeszcze komórki.Last edited by adam16; 2002-06-14, 08:14.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
W Olsztynie jest dziś tragicznie. Coś kapie z chmur, jest wiatr i wogóle dziwnie. nic tylko siedzieć w domu i nie wystawiać nosa.
Comment
-
-
patrząc jak git planeta kopsa żaru jedna rzecz mnie pociesza
chłodzące się w lodówce BRACKIE przywiezione z giełdyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Dokładnie tak!!!! Dlatego dzis wieczorkiem droga prosta do jakiegoś ogródka piwnego pod parasol. Hi Hi
Comment
-
-
LAMPA!!!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
masakra
Dziś wziąłem chyba z 5 pryszniców i zużyłem 3 koszule.
Taki skwar, że na nic się nie ma ochoty.
Tylko leżeć i popijać piwko, całe szczęście że są już wakacje :-)
O boże a jutro znów to samowww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
pulas napisal/a
niech ktoś wyłączy to słońce!!!
Wczoraj zapadałam się w asfalt
Ale się potem co poniektórzy forumowicze schłodzili w Bramie Oławskiej, tam jest odpowiedni piwniczny klimat na takie upały
Comment
-
-
W Opolu od rana smaży.
Co za ludzie, jeszcze niedawno narzekali na brak słońca, teraz im za dużo. W Polsce dogodzić człowiekowi trudno jest.
Comment
-
Comment