Dobra wiadomość od meteorologów dla zmarzluchów: jutro w dzień nie niżej niż - 10, zaś w weekend w okolicach zera, ale bez odwilży. Przyszły tydzień znów ochłodzenie, ale nie takie jak teraz. Potem jeszcze parę wahań, a co dalej, to trzeba pytać najstarszych górali lub Indian.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
celt_birofil napisał(a)
Zagadka z minionej epoki:
W komisariacie MO dzwoni telefon. Słuchawkę podnosi jeden z funkcjonariuszy, po czym rozbiera się do naga, chwyta miotłę i wybiega na zewnątrz.
Pytanie: Jak brzmiała treść rozkazu?
W słuchawce padł rozkaz - Gołoledź i zamieć na E-16Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Bo tak!
W Opolu nadal mroźnie, temperatura w okolicy - 10 st. C
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Odmarzłaś tam na dalekiej północy?
W Opolu -10 według termometru za oknem. Jak dla mnie trochę za zimno.
Dziś na szczęście jest bardzo przyjemnie. Mroziku nie ma. Śnieg jeszcze się trzyma. Słonko świeci, itp.
Comment
-
-
a w Warszawie dziś bez płetw lub kajaka lepiej nie wychodzić. śnieg stopniał i wooooooooooooooooooooooooooooody na ulicach ile kto chceWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Potencjalnych amatorów białego szaleństwa muszę zmartwić - śnieg powoli odchodzi w przeszłość...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Temat dyskusji brzmi pogoda dla piwosza.
Teraz jest właściwa pogoda dla piwosza , bo piwo kupione rano w sklepie wystarczy włożyć do bagażnika samochodu , aby o
15..16 godz. miało odpowiednią temperaturę.
A może Warszawę przemianować na Wenecję ? .piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
I u mnie ktoś ukradł cały śniegBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
chyba zima wraca ...
w Bischofsburgu jest -12
Błagam, niech ktoś podrzuci mi rękawiczki i czapkę bo zapomniałam .....
Comment
-
Comment