U mnie rano było -14. Tak więc ode mnie rękawiczek nie dostaniesz.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
A Warszawie piękny śnieg, aż chciałoby się iść do lasu z piwkiem.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
grzech napisał(a)
Na Podlasiu piękne słońce. Można by powiedzieć wiosenne, gdyby nie ten śnieg i mróz.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Na Podlasiu zaszło słonko ale za to na termometrze +4 stopnie ale wczoraj jak słoneczko uderzyło na termometr to było..........
.......... + 24 !!! myślałem że termometr się popsuł ale u brata na elektronicznym jak i u kolegi w drugim końcu miasta było to samo!!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Zielona Góra i Nowa Sól => pogoda jednakowa . Piękne słońce ,lekko zachmurzone niebo , +6 st. C , jedynie pozytywne wrażenia zakłóca stary , zlodowaciały śnieg , leżący gdzieniegdzie na trawnikach i skwerkach.
Idzie wiosna !piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Olsztyn - bardzo fajnie. Słoneczko grzeje. Niestety zostawiłam rower w Bischofsburg'u i nie mogę sobie pojeździć. SZKODA A pogoda akurat na przejażdżkę.
Comment
-
-
Centrum Warszawy, czwarta rano, piąte piętro.
Minus siedem stopni, a powietrze jakby dostało paraliżu. Nawet jedna gałązka nie drgnie. i dobrze - dzięki temu da się to jakoś przeżyć.
Ja chcę już loatoooo!!!!Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment