To wszytko wina pogody. Ziewam już czwarty dzień. A potem w nocy, jak jest już na to czas, to znowu spać nie mogę. Wszytko mi się poprzestawiało. I jeszcze chyba jakaś grypa zaczyna mnie łamać.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
ależ rozumiemy - hormony pracują - nie ma się co wstydzić- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mnie też przesilenie wiosenne dopadło.... prawie tydzień mnie nie było na forum, a teraz jak juz mam czas, to nie mam siły klepać w klawisze... We Wrocku lampa, ale ziiiimno
Ponoć od weekendu ma jednak zawitać WIOSNA
Comment
-
-
Znaczy się lampa była w dzien, teraz tylko rogalik księżycowy...
Comment
-
-
A w Warszawie wiosna z elementami zimy
na termometrze +5
na ziemi jeszcze sporo śnieguWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
W Poznaniu totalna beznadzieja, wybitnie barowa pogoda. Dookoła "szarówa", pada deszcz, pies nie chce wyjść na spacer, nawet kufla z piwem nie chce się podnieść. Temp. 6 stopni w plusie.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment