W Żywcy sypie jak cholera!!! jak tak będzie do jutra to cięzko widzę wyjazd na giełdę. Z obawy przed zasypaniem musialem ewakuować auto z garażu bo potem to już tylko łancuchy.
Cyrkonia napisał(a) Piecia? A u Was nadal jeżdżą takie miejskie autobusy w których albo Disco Polo leci, albo filmy?
Tych filmów to mi brakuje. Zawsze przez nie zapominałam wysiąść na odpowiednim przystanku
A przez Disco Polo to czułam że jestem w stolicy tego .........
Nie ma filmów ani muzyki (żadnej) a DP na szczęście z miasta się wyniosło!! mam nadzieję raz na zawsze!!!
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
U nasz w Łodzi cośkolwiek plusowo (tak ze 2-3 stopnie ale w ciągu dnia powinno się podnieść). Wiatr się uspokoił. Śniegu coraz mniej. Pochmurno i wcześnie
Mimo tak zachęcającej aury nie chce mi się wyjść po śniadanie do sklepu. Może mi ktoś podrzuci do robótki?
Pooouazdraawiaam...
Z soboty na niedzielę 16.III było zimno, ale pogodnie.
W niedzielę od rana mglisto i wilgotno .
- lepiej spożywać pod dachem (lub z butelki na rybach - ale to już raczej nie w Warszawie.
Na spacerze wrażenia wspaniałe,zdjąłem kurtkę i nie szroniło.Po powrocie zaglądam ,a na termometrze w słońcu +35stopniTeraz wszysko jasne.Piwko na ławce tak miło wchodziło
Dzisiaj na ławce mógłbym strzelić sobie ale grzańca Zimno,pochmurno i nie chce się nigdzie iść.Wyszedłem na chwilę i efekt to kilkanaście kichnięć i katarek Kiedy się ta aura w końcu ustabilizuje?
Comment