W Szczecinie ciepło co drugi dzień.Także dziś do niczego.Niby +5,ale zimno,powiewa taki "lodowaty" wiatr;trzeba będzie się rozgrzać przed meczem-piwkiem oczywiście(mordka).Widoczność w miarę; czasem widać "Helmutów" jadących swoimi spalinowymi tramwajami do wschodnich landów(w zależności- przed lub po odprawie)
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Na Pomorzu debeściacko."Moje" miasto praży się w słoneczku(+16 w cieniu)Rewelacja(ale w nocy gdy byłem w pracy było tylko +1)Dziś wiczorem poleje się piwko( w końcu dziś obchodzę imieniny)Drżyj portfelu...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
W Warszawie wiosna więc pijmy piwo jako żywo i głowa niech się nam kiwa.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
We Wrocławiu też wreszcie nie tylko słonecznie, ale także ciepło, nic tylko pić piwko w parku )
Ja właśnie pije .. kubusia bo muszę się uczyć (((www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Piwofil napisał(a)
Ja właśnie pije .. kubusia bo muszę się uczyć (((
PS. Pogoniarz z okazji imienin najlepszego dla Ciebie i dla twojego klubuLast edited by Piecia; 2003-03-24, 18:21.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
W Opolu wiosna. Prawie 20 stopni było dzisiaj.
Comment
-
-
rano +1 , więc Ahumba kozuszek na siebie i do roboty.
dobrze, że gdy wracałem nie ja jeden jak idiota wyglądałemWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pięknie Pięknie Pięknie!!! w słońcu wokół którego nie ma ani jednej chmurki,żadnego obłoczku prawie 30 stopni!!! (w cieniu o połowę mniej)
Człowiek może usiąść na balkoniku sączyć piwko.....
Chce się żyć!!!
PS. mimo takiego ciepła tam gdzie nie dociera słońce można zaobserwować resztki z 2metrowych zwałów śnieguLast edited by Piecia; 2003-03-26, 14:43.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment