Rano śnieg,teraz ciepło, niebo błękitne nad nami-idealna pogoda na Giełdę się szykuje
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
W Opolu za to zanosi się na deszcz. Mam nadzieję, że jutro będzie ładnie.
Comment
-
-
W Olsztynie ..... pogoda super.
Na Starym Mieście rozkwitły piwne ogródki, przez co mogłam sobie wypić Juranda "Mazurskie" - pod obiadzik, bo mnie dziś lenistwo naszło i samej robić mi się nie chciało.
Chyba zacznę częściej tak...
Comment
-
-
W Poznaniu totalna szarówa, nawet piwa nie mogę wipić bo muszę jeszcze iść na kilka godzin do pracy - beznadzieja.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ostrzeżenie o opadach
Jakiś czas temu przyszło faksem:
Instytut Meteorologii i Gospodarki Wodnej informuje, że po południu dnia 13 maja oraz w nocy 13/14 maja 2003r. na terenie kraju wystapią burze, które w pasie od Zatoki Gdańskiej i Warmii po Górny Śląsk będą gwałtowne i połączone z intensywnymi opadami deszczu i silmymi porywami wiatru. Możliwy także grad. Spodziewana wysokość opadów miejscami może wynosić 20-40mm.
Opracował:
Dyżurny synoptyk Marek SucharekDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Odp: Ostrzeżenie o opadach
slavoy napisał(a)
Jakiś czas temu przyszło faksem:
Instytut Meteorologii i Gospodarki Wodnej informuje, że po południu dnia 13 maja oraz w nocy 13/14 maja 2003r. na terenie kraju wystapią burze, które w pasie od Zatoki Gdańskiej i Warmii po Górny Śląsk będą gwałtowne i połączone z intensywnymi opadami deszczu i silmymi porywami wiatru. Możliwy także grad. Spodziewana wysokość opadów miejscami może wynosić 20-40mm.
Opracował:
Dyżurny synoptyk Marek Sucharek
przynajmniej w Warszawie "trochę" dawało dla oczu i uszu.
teraz jest cisza (przed kolejną burzą???)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
W Opolu od rana deszcz. Nawet mój pies nie chciał spacerować
Comment
-
-
W Olsztynie właśnie błyska się, grzmi i leje że HO HO
A ja siedzę i patrzę jak to gamonie produkują się i nie potafią czytać poleceń.
Chyba robię sie wredna
Comment
-
-
Cyrkonia napisał(a)
W Olsztynie właśnie błyska się, grzmi i leje że HO HO
A ja siedzę i patrzę jak to gamonie produkują się i nie potafią czytać poleceń.
Chyba robię sie wredna
A propos produkcji gamoni, przypomniał mi się dowcip o Kozakach, ale on jest nie na temat, więc podam go tylko na życzenie.Przepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
Comment