A umnie narazie nic,wczoraj półgodziny deszczu i szare niebo do zmroku,dzisiaj dalej szaroburo ale przynajmniej trochę chłodniej.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
celt_birofil napisał(a)
A jak tam w Szczecinie? Tam ponoć kropiło...
Wczoraj, na Niebuszewie, cały dzień stał wóz strażacki i pompował wodę z piwnic.
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
A u nas wreszcie leje! Przynajmniej w centrum. Gęste opady przy mocno zachmurzonym niebie. I nawet troszkę grzmi. ŻYJĘ!bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
U nas się nachmurzyło i co jakiś czas kropi.
Comment
-
-
iron napisał(a)
No i po ŻYCIU. Wyszło słońce i za chwilę znowu będzie saunaŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Comment
-
-
Wołomin wczoraj w ciągu 15 minut zamienił się w zalew który przecinały rwące rzeki. Na szczęście byłem na kawałku suchego lądu "U Mercedesa"To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
A we Wrocławiu dalej nie pada, za to od poniedziałku jest chłodny wiatr i ogólnie jest bardzo przyjemnie
Comment
-
-
Wczoraj było miło nad wodą w pracy.Wiaterek,słoneczko.w nocy zrobiło się chłodno-tylko 12 stopni.
Dzisiaj już piękna pogoda-ni chmurki i 27 stopni w cieniu,wiaterku nie spotkałem.Czas na zewnętrzny i na zakupy piwa ,tego... no bezalkoholowego.Od dziś urlop do 21.08-hurra
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment