W Bytomiu po nocnych ulewach - słonecznie i bardzo przyjemnie.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
zythum napisał(a)
W Warszawie upał znowu. Niestety nie byłem jeszcze w tym roku na grzybach, nadrobię to dopiero na urlopie. Boję się jednak, że przy takiej pogodzie grzybów raczej nie będzie. A ja lubię marynowane grzybki do obiadu, a potem PIWO.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
W Białymstoku 30 w cieniu ale o ile godzinkę temu było piękne słoneczko tak teraz zaczyna się chmurzyć
A co do grzybów byłem juz raz w tym roku i zebrałem ledwie kilkanaście sztuk musiałoby polać kilka dni to coś z tego bedzie...nawet nosy na miejscowych bazarach nie siedzą z grzybami a to znak że nie ma na razie po co jechaćKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Piecia napisał(a)
W Białymstoku 30 w cieniu ale o ile godzinkę temu było piękne słoneczko tak teraz zaczyna się chmurzyć
A co do grzybów byłem juz raz w tym roku i zebrałem ledwie kilkanaście sztuk musiałoby polać kilka dni to coś z tego bedzie...nawet nosy na miejscowych bazarach nie siedzą z grzybami a to znak że nie ma na razie po co jechać
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
zythum napisał(a)
W Warszawie upał znowuWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
ostatnio tak się jakoś głupio składa, że ilekroć wybieram się na piwne spotkanie z forumowiczami to pada. Nawet na wczasach odwiedziny Ańćki i Piotra były połączone z deszczem. Już się rodzina z tego śmieje. A dzisiaj kolejne spotkanie. Więc pewnie po południu popada.
Comment
-
-
ja jestem przerażony. szykuje się znów parówa a ja za chwilę wdziewam mundur i na 24-godzinną służbę (bez dostępu do internetu).
Jestem szczupły a po tej saunie pewnie nie będzie mnie widać.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment