W Opolu gruchnęło i lunęło. to samo w Czarnychwąsach. wykonaliśmy na szczęście kilka piw żeby odpędzić deszczowe duchy. jak na razie działa. (choć w sumie przydałoby się jednak żeby popadało nieco dłużej niż ta 1 godzina)
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Mówią "kobieta zmienną jest" a tu proszę.... kolega nie może się zdecydować czego chce
co do pogody... w Olsztynie może być, w Biskupcu może być.
Oby tak dalej.
Comment
-
-
z jednej strony człek nie chce żeby mu na ryjek leciało, z drugiej strony ziemia jest nader spragniona.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
a ja nie mogłem trafic na pogodę......nad morzem podczas 6 dni pobytu tylko 3 dni były naprawdę ładne a 3 dni na plaży.......(cos na ten temat wie SK ) a dzis podobno na półwyspie słońce a u nas od około 17 lejeKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Łubniany - pięknie słonecznie - bardzo piwnie - 1/4 schłodzonej beczki stoi i czeka na spragnionych- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment