Mam nadzieję, że jak trochę poleje to wnet będzie fajna pogoda. Za tydzień może gdzieś ruszę na
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, i mokro
Comment
-
-
Znowu mam doła
Znów pragnę śmierciTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
ja co spojrzę za okno to przypominam sobie, że dziś Teresa nas gości i od razu mi lepiej na duszyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, i mokro Ale się chyba przejaśnia.
Comment
-
-
Wstałam rano - zimno
poszłam do pracy - zimno
wracam - myślę sobie: "pewnie nadal zimno, nie grzeją", więc na pocieszenie kupiłam sobie Franziskanera i trochę PYSZNEGO ciasta, żeby mieć tak do przegryzienia przy ognisku, które w akcie desperacji miałam zamiar rozpalić na środku swojego pokoju.
Wchodzę do domu: NIESPODZIANKA!!! Grzeją.
Więc teraz zimno na dworze mi nie straszne.
Zdrówko
Comment
-
-
Cyrkonia napisał(a)
Wstałam rano - zimno
poszłam do pracy - zimno
wracam - myślę sobie: "pewnie nadal zimno, nie grzeją", więc na pocieszenie kupiłam sobie Franziskanera i trochę PYSZNEGO ciasta, żeby mieć tak do przegryzienia przy ognisku, które w akcie desperacji miałam zamiar rozpalić na środku swojego pokoju.
Wchodzę do domu: NIESPODZIANKA!!! Grzeją.
Więc teraz zimno na dworze mi nie straszne.
ZdrówkoNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
Comment