Po północy zaczęło popadywać i do tej pory pada, jest nawet ciepło(14 stopni),ale czuć wilgoć w powietrzu i wieje czasami porywisty wiatr.Brrr.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
pjenknik napisał(a)
Depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, i mokro
Comment
-
-
co wyjrzę przez okno dziwię się, że jeszcze nie pada.
Taki jakiś ten dzień przygnębiający . I jeszcze ten wind przede mnąWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, depresja, i mokroNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Częstochowa
Na niebie bardzo mało chmurek, słoneczko świeci. Jedyny problem to dość duży wiat. Około 11 stopni."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
W Olsztynie zimno nie jest. Rano było zimniej - pewnie przez wiatr. Teraz jest spokojnie, od czasu do czasu popada a później zaświeci słonko. Ogólnie - da się żyć. Nawet wracając z pracy zrezygnowałam z uprzejmości MPK i zrobiłam sobie godziny spacerek do domku
Comment
-
Comment