Podlasie rano - mgła, mokro, ciemno, zimno.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Kraków
W Krakowie pogoda paskudna! Od wczoraj wieczór pada deszcz. Jest pochmurno, mglisto, gorzej jak na Wszystkich Świętych. Na polu temperatura 8,6 stopnia. W domu u mnie 18,9 i lekko grzeją. Nic tylko sobie ---------------->
Comment
-
-
A w Opolu ciągle pada. Depresja do kwadratu!!!!
Comment
-
-
-
-
Cyrkonia napisał(a)
Gdzie??
W Olsztynie"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
FCJN leży i kwiczy kolego Cordel- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No dobrze, już dobrze Chciałem sobie tylko przypomnieć, czy pamiętam, ale widać zapomniałem. W Warszawie pada strasznie zimny deszcz Byłem dzisiaj w miejscu, gdzie zwykłem przybywać w czasie ciepłych dni. Próbowałem sobie wyobrazić siebie ubranym tak, jak się ubierałem w lecie. Prawie się przewróciłem na myśl, że mógłbym miec na sobie tylko podkoszukę"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Comment
-
-
Zimno miBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
U nas zimno i wilgotno, ale nie pada depresja do sześcianu!!!
Comment
-
Comment