U mnie leży śnieg, ale rano był przyjemny mrozek i dużo słońca, teraz robi się trochę pochmurno, chyba znowu zacznie padać. Czytałem w jednej z dzisiejszych gazet, że jeżeli w nocy nie będzie pochmurno to będzie można zobaczyć deszcz meteorytów.
KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
U mnie cienka warstewka śniegu, a aktualne zdjęcie z mojego miszkania wygląda jak poniżej: właśnie mi zdemontowali stare okna i zaczyna się montaż nowych
Chodz przez dwie godziny z nieba prószyło i słonko świeciło, teraz nagle słoneczko znikło, robi się ciemno-chyba zaraz będzie śnieżyca.
Na dworze jest obecnie -4,5, co przy małym wietrzyku daje czerwone policzka.
Dziś z rana sypie drobny śnieżyk z nieba, dzięki czemu jest bardzo ślisko na drodze.
Przy temp. -6 stop. jest ciekawie, a jeszcze zapowiadają opad deszczu.
mwa napisał(a) Dziś z rana sypie drobny śnieżyk z nieba, dzięki czemu jest bardzo ślisko na drodze.
Przy temp. -6 stop. jest ciekawie, a jeszcze zapowiadają opad deszczu.
Opady deszczu przy -6 ??? Ciekawe co z tego będzie
We Wrocławiu sypie śnieg już od godzin nocnych. Na drogach spod śniegu nie widać w ogóle asfaltu. Rano odwożąc żonę do pracy spędziłem na wrocławskich ulicach w samochodzie ponad godzinę - zanim dotarłem do swojej pracy - i przez ten czas nie widziałam ANI JEDNEGO pługu i ANI JEDNEJ piaskarki.
Zima - tradycyjnie - zaskoczyła drogowców.
Comment