Szósta rano, no po prostu pięknie! Świeżo "upadły" śnieg, bez widocznych przetartych szlaków. Dziesiąta trzydzieści-trzy, plucha, dodatnia temperatura sprawia, ze poza nieodmarzajacymi paluchami nie ma powodow do radości, gdyż gdzie człowiek nie spojrzy, to g*** leży
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Comment
-
-
Katowice- śnieg pada i topniejeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
W nocy troche przymroziło, wczoraj topniało w efekcie mamy lekka gołoledź. Główne ulice OK, ale boczne tragedia.
W dodatku dzisiaj 13.
Od rana mnie prześladuje: śliska jezdnia, ja hamuję (opony zimowe) facet za mną nie wyrobił (pewnie nie miał zimówek)
Na szczeście prędkość była niewielka.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Jakie tam zamieszanie pogodowe - po prostu padał śnieg (śnieg w zimie - kto to widział) co przy dodatnich temperaturach i zmrożonej nawierzchni skutecznie zaskoczyło drogowców
Droga z pracy do domu, która normalnie samochodem trwa ok. 15 minut wczoraj zajęła mi 1,5 godzinybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Nie ponoć, nie ponoć. Z Ochoty do domu (jakieś 2-2,5 km) jechaliśmy wczoraj 1,5 godziny. Cała Warszawa stała na cieniutkiej warstewce lodu. Czysta rozkosz: co chwila wymijanie, wpychanie się i stanie, stanie, stanie...Nawet te maleńkie uliczki były całe zakorkowane...
Po prostu: uroczo...
Comment
-
Comment