U mnie mniej więcej co drugi dzień jest burza. Co to za lato? Zajoba można dostać. Ale z drugiej strony to jest tak zwana "pogoda barowa"
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Porypanej pogody ciąg dalszy. Wczoraj gorąco, dziś rano, było ledwie 13 stopni i coś siąpiło. Nie ma tego złego, co by (etc...), dzięki temu trzecia warka Browaru Szlacheckiego powinna być bezpieczniejsza.
Wczoraj byłem przejazdem w okolicach Zambrowa. Wszędzie kupa połamanych gałęzi i drzew. Niektóre, całkiem okazałe leżą na poboczu wyrwane z ziemi razem z korzeniami. Zboże na polach położone, uszkodzonych kilka domów. Musiało wiać na prawdę nie licho. Po wsiach ludziska, nawet starsi mówią, że czegoś takiego jeszcze nie widzieli...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Omijam ten temat z daleka - już niemal miesiąc lata za nami a pogody ciepłej i słonecznej (takiej, coby można było wybrać się gdzieś nad wodę) ledwie 2 może 3 dni. Wczoraj o tej porze na termometrze w Białymstoku 14 stopni i lało, dziś nieco więcej - 18 ale właśnie zaczęło laćKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
W Warszawie cały czas raczej pogoda dla wódkoszaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
W Warszawie na Powiślu jest pochmurnie, wietrznie, opadów jednak brak. Temperatura poniżej 20 stopni, więc teoretycznie można by coś uwarzyć. Ale kto tu wierzy w stabilność polskiej pogody?"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Jak narazie duchota okropna. Chyba bedzie burzaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
W Poznaniu leje od rana - pogoda iście tropikalna.
Comment
-
Comment