Latarnik napisał(a) Wszystkich się nie da, ale jeśli ten, o którym myślimy jest nieaktualny to go zakończ. Wszystkiego dobrego
To oczywiście już nie na temat pogody, ale jednak zanim coiś się skomentuje to trzeba przeczytać do końca i dokadnie. To jest temat jak najbardziej skończony.
W Opocznie kolejny dzień ładnej pogody (tzn. jest ciepło ale nie za gorąco i nie pada deszcz). Takie lato to mi sie podoba. Wypiję za tych, którzy niestety nie mają takiego szczęścia jak ja i u nich z tą pogodą jest różnie (przynajmniej na razie).
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
A Powiśle w Warszawie cały czas spowija nimbostratus. A taka chmura może przynieść tylko jedno: d e s z c z.
Ale jak wszyscy chyba wiemy, raz na jakiś czas, deszcz ma działanie tonizujące. Tak jest i w tym przypadku, więc głowa do góry
Małażonka napisał(a) W Warszawie mży - tym gorzej, że mamy takie "mało sprawne" wycieraczki , a wizyta u mechanika dopiero po 16:00...
Gwoli ścisłości - mamy jedną "mało sprawną" wycieraczkę, na szczęście tą od strony kierowcy. Ta od strony pasażera już odmówiła współpracy Ciekawe co będzie dalej...
Comment