W grodzie Kraka nareszcie "lampa" od rana!!!!
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
mwa napisał(a)
(...)
Ale jutro po robocie skocze se na Bracisza na Kończyce w Zabrzu (pospominać urlopek)-więc pogoda by się zdała.
W Monachium straszny ukrop. Nawet teraz bardzo trudno wytrzymać. Trzeba się ratować "chłodziwem"Last edited by naczelnik; 2004-07-31, 21:06.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
a na północnym wschodzie dziś dzień możnaby rzec zmarnowany: słońce pokazało się dopiero około 14-15 i coraz to chowało się za chmury, na termometrze też bez rewelacji - 20 stopni (teraz 16) czyli jak na srodek lata bardzo mizernie - jutro wybieram się do Augustowa sprawdzić czy jeziora oraz lane piwo z Suwałk nie wyschły - zapowiadają słońce i cieplej niż dziś - OBY się nie pomyliliLast edited by Piecia; 2004-07-31, 21:37.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Cały dzień dziś patelnia- wyglądam jak z pieca
Zjeździłem dziś prawie 100 km po okolicy Monachium.
Teraz zaczęło lać. Szukam tęczy, bop cały czas słońce mocno świeci.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
W krainie deszczowcow pierwszy raz od jakiegos czasu lampa przez caly weekend! Skorzystalem, wpakowalem rower do skodzinki, dojechalem do Porlock gdzie sie na niego przesiadlem i czadu! Tutaj widac gorke na ktora podjechalem na dobry poczatek dnia (z poziomu morza na 430m), potem znowu do dolu i znowu inna droga na ponad 500 m i na dol... Dawno nie bylem taki zryty ale zabawa wypas... wolnosc rzadzi!Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
Comment