Niedobrze,że zima wróciła...a już dobrze było.Znając świat potrwa teraz do kwietnia (coraz bardziej już przesuwają się te pory roku...).Brrrr.Pamiętam jak chyba dwa lata temu w połowie kwietnia grad jeszcze spadł.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
ArturŁ napisał(a)
Niedobrze,że zima wróciła...a już dobrze było.Znając świat potrwa teraz do kwietnia (coraz bardziej już przesuwają się te pory roku...).Brrrr.Pamiętam jak chyba dwa lata temu w połowie kwietnia grad jeszcze spadł.
Comment
-
-
ArturŁ napisał(a)
Niedobrze,że zima wróciła...a już dobrze było.Znając świat potrwa teraz do kwietnia (coraz bardziej już przesuwają się te pory roku...).Brrrr.Pamiętam jak chyba dwa lata temu w połowie kwietnia grad jeszcze spadł.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
cielak napisał(a)
Aktualnie w Krakowie tak sypie że nie widać nic co jest dalej niż 20m
Comment
-
-
Dosyć ciekawa pogoda była wieczorem w piątek.Otóż w Piekarach Śląskich na każdej drodze była "szklanka".Nie dało się jeździć.Natomiast po wjechaniu do Bytomia okazało się,że wszystkie drogi są suchutkie.Dziwy jakieś.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
W Chorzowie ciągle przybywa śniegu. 23 styczeń, a drogowcy zaskoczeni, że śnieg pada .Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Teraz sypie na całego.Prawie nic nie widać.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment