Zima mi już nie straszna bo zakupiłem se wreszcie zimówki.Niech sobie sypie
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkNa razie jest zimowo i mnie sie podoba. Mogłoby być jeszcze trochę wiecej śniegu i więcej mrozu, ale jest dobrze
Aaa zapomniałem że macie garaż, Cwaniakibigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechA ja też chcę więcej śniegu. Nie mam garażu, za to lubię odśnieżać.
Zboczeniecbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
w stolycy śniegu widzę, a widzę... (grunt to dobra perspektywa!) ponoć jest mroźno i nieprzyjemny wiatr (według świadków), ale ja wiem jedno - słońce tak świeci, że nie idzie przy kompie pracować, jakbym się nie ustawiała, światło gasiła, rolety zasłaniała... pozazdrościć spacerowiczom!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Miałem dziś okazje jechac zakopianką z Rabki do Krakowa. DRAMAT!!! Zero pługów, tiry na lewym pasie blokują drogę. Od rana sypie (nadal) i minusowa temp. Nie dość że w około Krakowa zasypane drogi to jeszcze zamkniete pół miasta z powodu wizyty "kilku" VIPów z okazji 60 rocznicy wyzwolenia obozu w Oświęcimiu. A co będzie jutro to nawet nie myślęzupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Comment