W Szczecinie odwilż.Padał deszcz,teraz około +1 stopnia ,ślisko jak diabli .Jutro ma być kole +5 stopni,a śniegu sporo.Popływamy hi hi
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
W Bytomiu też zrobiło się jakby cieplej.Jest tylko -4.A bywało ostatnio nawet -10Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
trasa Wawa - Wro (w piątek) i z powrotem (dzisiaj) = coś pięknego, ośnieżone pola i lasy, gdzie nie gdzie lekka mgiełka... w dzień cudne słońce... nic tylko w góry jechać na taką pogodę! do tego zoczyłam stado saren i jednego dzika (przez małe "Dz") - śliczny mamy kraj!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcela teraz zamieć śnieżna nie widać okolicy, ale za to co chwilę jakiś zaguniony płatek śniegu zagląda mi w ekran i próbuje forum poczytać! biało wszędzie i pewnie zimno
Czyżby jakaś wroga działalność obcego wywiadubla bla bla
Comment
-
-
wyjaśniam - na 29. wiatr uderza o szyby i zacina nieźle śnieg! widoczność ograniczona z mojego punktu siedzenia - brak biurowców i Pałacu Kultury, z trudnością można dojrzeć ulicęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Sypie i wieje.Wieje i sypie.BrrrrLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaW Warszawie znowu śnieży, już chyba trzeci raz od mojego ostatniego postu. Ogólnie zatem w Warszawie śnieży pół godziny, by następnie przez pół godziny nie zasypywać, a potem ze zdwojoną siłą znowu zabielać. Fajno jest!Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
Comment