a w Wawie pogoda się zmienia z kwadransa na kwadrans... tak, jak i widoczność z 29. nic tylko teraz na jakieś dobre móc skoczyć...
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
W Chorzowie zaspy na chodnikach, a i drogi białawe. Chyba ktoś olał odśnieżanie. Ciężko było przejść, szczególnie żem zmęczon po pracy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pogoda zwariowała. Non stop sypie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Pogoda zwariowała. Non stop sypie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maleństwo...Ciekawe czy uda mi się odkopać auto i przede wszystkim wyjechać z miejsca, w którym zaparkowałam przed opadami śniegu.
Też się nad tym zastanawiam, bo dzis miałem trudności. Pług jadąc zagarnął cały śnieg na wyjazd z parkingu i zanim się odkopałem to mineło jakies 20min.Last edited by cielak; 2005-02-03, 23:06.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
...i już jestem !
Nie było mnie prawie trzy tygodnie, a tu zaszły wielkie zmiany ( nowa grafika, pogoda iście zimowa...)
Obecnie w Starych Tychach przelotne opady śniegu ( pokrywa śięga 35 cm ).
Dniem temp. oscyluje w granicach 0C, nad ranem spada do -5C.
Także warto wyjść na piwo nad ranem, a wrócić w południe...
Comment
-
Comment