Ciepło. Tylko -13,2. Wczoraj o tej samej porze było -18.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Dziś nie patrzyłem na termometr i nie wiem ile było. W pokoju mamy saunę, jest 20 stopni. Niedaleko pracy jest wystawiony duży termometr, który z mrozu sfiksował. Przed wczoraj pokazywał -71, a wczoraj -70
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Coś mi się obiło o uszy, że dzisiaj jest ostatni dzień zimy (bądź jak kto woli zimna) i mam nadzieję, że tak będzie.
W Tychach chwilowa odwilż.
Dziś nad ranem było jeszcze - 15C, w południe przy pięknym słońcu + 5C ( oczywiści w cieniu ).
Obecnie temp. około 0C, bez opadów, lekki wiaterek, śniegu moc, " chodniki śliskie ", jezdnie czarne...
Comment
-
-
Dzisiaj w dzień nawet fajnie było.Plus 2 stopnie i czasami słoneczko.Może ta wiosna jednak przyjdzie przed świętami.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Od rana dość ciepło, coś chlapie i jest zdradliwie ślisko. Kierowca mojego autobus, na moście chciał staranować poloneza, ale tamten zdążył uciec...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
Comment