Zobaczycie, zima po raz kolejny zaskoczy drogowców
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Raport z Warszawy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzechA za oknem mokry śnieg z jeszcze bardziej mokrym deszczem.
Comment
-
-
Pada śnieg. Znowu pada śnieg. Niby ładny widok za oknem, ale ja mam już dosyć zimy. Zaraz wpadnę w zimową depresjęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Pada śnieg. Znowu pada śnieg. Niby ładny widok za oknem, ale ja mam już dosyć zimy. Zaraz wpadnę w zimową depresję
Ja już dawno w niej siedzę po uszy. Chociaż jest poprawa, dziś odśnieżałem tylko
dwa razyZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mikołajjW Warszawie cały czas sie topi, ale i co jakiś czas nowy śnieg spadnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArturŁFakt - śniegu bardzo dużo,a temperaturka w okolicach zera.Czyli możemy się spodziewać kałuż.Ba,znając nierówności natolińskich chodników,tudzież dróg nie przesadzę stwierdzając,że znów pojawią się małe jeziora.Tylko zarybiać nie ma komu.Rewelka.
Comment
-
Comment