A dziś mniej mrozu, za to więcej śniegu.
Pogoda dla piwosza
Collapse
X
-
Jak już wspominałem taką pogodę uwielbiam. Niestety nie jestem w małech chacie gdzieś w Czechach czy na Słowacji a w lodówce nie ma piwa i rumu. A do tego jutro do pracy więc nie mozna się zanurzyć w kufel i przez małe piwniczne okienko patrzeć jak wszystko znika pod śniegiem Jejku jak ja w takich momentach chciałbym żyć inaczej niż żyję.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Comment
-
-
W Chorzowie padał dziś śnieg. Jakiś taki "niewyraźny", ale był. Ogólnie ponuro.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
ech, tutaj mglisto-wietrznie i słonecznie, pogoda może i dobra na sobotni spacer, tylko na razie to ja płuca wypluwam
wiosny chcę! kiedy wiosna? jak sobie przypomnę, jak 2 lata temu było ładnie w weekend Giełdy Św., a tu marzec i tak nieprzyjemnieCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelwiosny chcę! kiedy wiosna? jak sobie przypomnę, jak 2 lata temu było ładnie w weekend Giełdy Św., a tu marzec i tak nieprzyjemnie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxW zeszłym roku, jak sobie przypominam, pogoda w Świdnicy też dopisywała. Mamy jeszcze tydzień do giełdy, więc zima może jeszcze odpuści.
Comment
-
-
W Chorzowie śnieży. Ponuro już któryś dzień z rzędu.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment